Roof Mezzepotamia’da Lezzet, Müzik Ve Manzara Eşsiz Bir Uyumla Buluşuyor

Tarihi Yarımada’nın en özel noktasında unutulmaz lezzetleri ve harika manzarasıyla kısa sürede büyük ilgi gören Roof Mezzepotamia,  lezzeti ve etnik elektronik müziği eşsiz bir uyumla buluşturuyor. Orient Occident Hotel’in terasında yer alan ve İstanbul’un en iyi restoranı olma hedefiyle yola çıkan mekan, her gece etnik elektronik müziğin efsanevi DJ’lerini sahnesinde ağırlıyor. Yaz boyunca FIBI, Veleyle, Vedat Mutlu, Varol Tutan, Fatih Altınbaşak gibi ünlü DJ performanslarıyla misafirlere unutulmaz bir gece yaşatmaya hazırlanan Roof Mezzepotamia, lezzet ve müzik keyfini doruklara çıkaracak.

İmza lezzetleri, özel reçete kokteylleri, şık sunumları, ayrıcalıklı hissettiren hizmet anlayışı ve etkileyici manzarasıyla yeme içme sektörüne yeni bir soluk getiren Roof Mezzepotamia, İstanbul’un en çok konuşulan mekanları arasında yer almaya aday…  Müzik danışmanlığını etnik elektronik müziğin popüler ismi DJ Majnoon’un üstlendiği mekanda, yaz boyunca misafirler lezzet ve müziğe doyacak. İstanbul’un masalsı manzarasında keyif dolu anlara ev sahipliği yapan Roof Mezzepotamia, aynı anda beş duyuya hitap eden bütünsel bir restoran deneyimi sunuyor.

Yenilikçi ve özgün dokunuşlarla Türk mutfağı yeniden yorumlanıyor

Roof Mezzepotamia’nın mutfağı kariyer yolculuğuna genç yaşta başlayan Bulut Gökmen Gök ve ekibine emanet… Türk mutfağının geleneksel lezzetlerini modern dokunuşlarla yorumlayarak ve çok özel sunumlarla hazırlanan menüsüyle dikkat çeken mekan, misafirlerine yepyeni bir lezzet serüveni yaşatıyor. Dünyanın en eski medeniyetlerinden biri olan Mezopotamya’dan ilham alınarak hazırlanan menü, Osmanlı döneminden günümüze kadar uzanan Türk mutfağından izler taşıyor. Bulut Gökmen Gök, Türkiye’nin 7 bölgesinden izler taşıyan tadım menüsünde yer alan soğuk mezeler, ara sıcaklar, salatalar, spesiyal kokteyller ve enfes tatlılar ile misafirler aralıksız bir lezzet serüveni yaşıyor. Sunumlarıyla da göz dolduran menü; farklı aromaları, çok özel tatları buluşturan ve yemeklere başka bir lezzet katan soslarıyla da oldukça iddialı. Mekan, geniş şarap seçkisi, premium içki çeşitleri ve şık bar konseptiyle de şık ve göze hitap eden bir konsepte sahip…

Bir cevap yazın