PSM Loves Summer By %100 Müzik Son İki Konserine Hazırlanıyor!

Zorlu PSM’nin dünyaca ünlü isimlerle yaz aylarına damga vurduğu PSM Loves Summer by %100 Müzik konser serisi, Ağustos ayındaki son iki konseriyle bu sezonu tamamlıyor. PSM Loves Summer by %100 Müzik konser serisinin, 13 Ağustos’ta Blondshell ve 20 Ağustos’ta Fontaines D.C. konserlerinin sınırlı sayıdaki biletlerini kaçırmayın.

Yaz boyunca gerçekleştirdiği konserlerle, şehri uzun soluklu bir festival alanına dönüştürerek binlerce müzikseveri Zorlu PSM sahnelerinde ağırlayan PSM Loves Summer by %100 Müzik serisi, 13 Ağustos’ta Blondshell ve 20 Ağustos’ta Fontaines D.C. ile üçüncü edisyonunu hafızalardan silinmeyecek iki konserle tamamlıyor.

Dünya müzik sahnesinin efsaneleşen isimlerinin yaz aylarında peş peşe sahne alarak Zorlu PSM’yi festival alanına dönüştürdüğü konser serisi kapsamında; 2000’li yılların başında New York’un kalabalık atmosferinde yetişerek “Olympus”, “Kiss City” ve “Veronica Mars” gibi hitleriyle melankolik ve aynı zamanda hareketli melodilerini müzikseverlerle buluşturan Blondshell ve 2014 yılında Grian Chatten, Carlos O’Connell, Conor Curley, Conor Deegan III ve Tom Coll tarafından Dublin’de kurulan ve geçen sene çıkardıkları “Skinty Fia” albümlerinde yer alan neredeyse tüm şarkıları milyonlarca dinlemeye ulaşan BRIT ödülleri sahibi İrlandalı post-punk grubu Fontaines D.C., PSM Loves Summer by %100 Müzik konser serisinin bu yılki kapanışını gerçekleştiriyor.

Bir cevap yazın