Yazın Ruhunu Yansıtan Keten ve Hasırları NetWork’te Keşfedin

Yaz tüm hızıyla devam ederken NetWork plaj şıklığının ve yaz akşamlarının vazgeçilmezi keten ve hasırlar stilinizi tamamlayacak.

Yazın en trend parçalarını bir araya getiren NetWork ‘24 Yaz koleksiyonu doğal keten dokuların kullanıldığı nefes alan kumaşları ile yaza serinlik katarken, şıklığınızı öne çıkarıyor. 

Kadın koleksiyonunda yer alan keten pantolonlar, şortlar ve gömlekler rahat kesimleri ve zarif detaylarıyla, stilinizi tamamlıyor. Doğal ve hafif keten kumaşıyla tasarlanmış elbiseler ve etekler kadınların yaz akşamlarında konforlu şıklığı yansıtmalarına olanak sağlıyor.  Stilinizi tamamlayacak olan hasır şapkalar, çantalar ise hem plajda hem de gündüzden geceye şıklıkta küçük dokunuşlarla stilinizde fark yaratıyor.

Erkek koleksiyonunda yer alan, birbirinden farklı renkteki keten kumaştan üretilen gömlekler, pantolon ve şortlar da hafif ve rahat bir seçenek olarak yaz aylarının vazgeçilmezi oluyor. İster plajda isterseniz yaz akşamlarında tercih edebileceğiniz şıklık ve rahatlığı bir arada sunuyor.

Yazın sıcak günlerinde NetWork’ün keten dokulu modelleri ile kombinleyebileceğiniz hasır şapkalar ve çantalardan oluşan koleksiyonu incelmek için NetWork mağazalarına ve NetWork Online adresine davetlisiniz.

Bir cevap yazın