NetWork, Live Bold Kampanyası ile Yeni Sezonu Karşılıyor

Yüksek kaliteli kumaşları ve zamansız tasarımları ile NetWork 2024 İlkbahar/Yaz koleksiyonu, baharın ve yazın enerjisini stiline taşımak isteyen kadın ve erkekleri bekliyor! NetWork, İlkbahar/Yaz 24 koleksiyonunda “Live Bold” kampanyası ile ilkbaharın enerjisini, dinamizmini yansıtıyor ve şehri doyasıya yaşayarak stiline önem verenlerin cesur duruşlarına atıfta bulunuyor.

NetWork, yeni sezon koleksiyonuyla birlikte sizi özgün stilinizi yansıtacağınız bir moda serüvenine davet ediyor. Sezonun dinamik ruhunu canlı renklerle karşı konulmaz bir çekicilikte sunan koleksiyonun ince dokulu ve rahat formdaki kumaşları, yüksek moda tasarımları ve zamansız dokularla NetWork kalitesini yansıtıyor.

Doğanın renk paletinden ilham alan koleksiyondaki zamansız ve modern tasarımlar, mevsimin enerjisini ve canlılığını “Live Bold” kampanyasında cesur ve dinamik duruşu ile global moda fotoğrafçısı Cristian Hunter’ın objektifine yansıyor. 

Modanın cesur, zamansız ve ilham veren markası NetWork’ün yeni sezon koleksiyonu mağazalarda ve NetWork Online’da sizleri bekliyor.

Kreatif Ajans: TBWA

Prodüksiyon: 212 Stüdyo

Yönetmen& Fotoğrafçı & Videographer: Cristian Hunter

Styling: Ayça Elkap

Marka Ekibi: Kader Çorak, Çiler Kocaman, Gülhan Durgun, Zeynep Paksoy

Bir cevap yazın